Intercontinental Hotels Group urmareste un nou contract de management in segmentul de trei stele

Compania hoteliera Intercontinental Hotels Group prospecteaza piata romaneasca pe segmentul hotelurilor de trei stele in vederea semnarii unui nou contract de management cu un hotel din acest segment in viitorul apropiat. Noua locatie ar putea fi in Bucuresti sau intr-un oras-centru de afaceri din provincie, cum ar fi Timisoara, potrivit declaratiei directorului de marketing al Crowne Plaza, Mioara Gheorghe.

In prezent, Intercontinental Hotels Group deruleaza un contract de management cu hotelul Crowne Plaza si un contract de franciza cu hotelul Intercontinental.

In plus, compania hoteliera analizeaza si varianta extinderii hotelului Crowne Plaza cu pana la 100 de camere si apartamente de lux. Crowne Plaza are 164 de camere iar din 2006 va incepe un plan de modernizare care se va desfasura pe parcursul a cinci ani, numai pentru primul an fiind prevazute investitii de 1 milion USD.

Crowne Plaza a avut un grad de ocupare constant in acest an si estimeaza o cifra de afaceri de 11 milioane USD pana la sfarsitul anului, in conditiile in care la zece luni inregistra o cifra de afaceri de 9,5 milioane USD, cu 11,4% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. O contributie importanta la cresterea incasarilor au avut-o oamenii de afaceri individuali, care confirma cresterea interesului pentru Romania.
Source: Ziarul Financiar

EN RO