In luna noiembrie va fi inaugurata o linie de croaziera pe ruta Constanta – Istanbul – Odessa

Pe data de 6 noiembrie va fi inaugurata in Portul Constanta o linie de croaziera pe ruta Constanta – Istanbul – Odessa.

Directorul firmei Navlomar, Virgil Dragan, a declarat ca proiectul s-a aflat in desfasurare 2 ani de zile si a putut fi finalizat dupa ce in Portul Constanta a fost infiintat un terminal modern de pasageri. Un alt avantaj a fost faptul ca Ministerul Turismului a acordat, special pentru aceasta nava, o reducere de 50% a taxelor.

Nava Yuzhnaya Palmyra va pleca de patru ori pe luna din Constanta, insa in acest an vor exista doar doua curse demonstrative pentru 200 de turisti, iar din luna aprilie 2008 va intra in exploatare comerciala.

Biletele pentru croaziera pornesc de la 220 EUR, fara taxa de pasageri, pentru cabinele cu 4 paturi, 270 EUR pentru cabinele cu 2 paturi iar cabinele de lux au preturi cuprinse intre 993 EUR si 1.163 EUR. Tariful acopera transportul Constanta – Istanbul – Odessa, trei mese pe zi si cazarea pe perioada stationarii in port. Optional sunt oferite excursii organizate cu ghid. De asemenea, nava dispune si de 277 de locuri special amenajate pentru masini.

Nava Yuzhnaya Palmyra are o lungime de 127 m si dispune in total de 138 de cabine, dintre care 5 de lux, cu 464 de paturi iar dupa renovare a fost dotata cu sali de sport, baruri, cinematografe, piscine, saloane de infrumusetare si sala de conferinte.

Source: Money Channel