In intervalul ianuarie-septembrie 2007, compania Turism Felix a inregistrat venituri de peste 37 milioane RON

In primele noua luni din 2007, compania Turism Felix a inregistrat venituri totale de 37,675 milioane RON, cu 21% mai ridicate, comparativ cu aceeasi perioada din 2006, si cu 11,7% mai mari decat estimarile initiale pentru acest interval.

De asemenea, profitul inregistrat de societate in primele trei trimestre ale acestui an, este de 9,164 milioane RON, in crestere cu 12,9%.

Ca urmare a masurilor de inlocuire treptata a categoriei de turisti asistati de stat, s-a inregistrat o tendinta pozitiva a numarului de turisti veniti prin agentii de turism din tara sau din strainatate.

Gradul mediu de ocupare a locurilor in functiune s-a cifrat in intervalul ianuarie-septembrie 2007 la 58,5%.

Pentru anul in curs, compania dispune de un Program de investitii, care include finalizarea lucrarilor de modernizare si extindere ale Complexului International si a zonei de agrement aferente, modernizarea bazei de agrement Strand Apollo, precum si amenajarea unui teren de minifotbal in Strandul Felix.

Pana pe data de 30 septembrie, compania a realizat investitii de 16,279 milioane RON, echivalentul a 59% din bugetul Programului de investitii.
Source: Daily Business