Hotelul Crowne Plaza a devenit membru al Romania Green Building Council

Crowne Plaza Romania s-a alaturat organizatiei Romania Green Building Council (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi – RoGBC).

Pe data de 20 februarie, Crowne Plaza a participat la workshopul RoGBC pe tema “Greening our Hotels – Hoteluri Verzi si in Romania”, al carui obiectiv a fost de a angaja industria hoteliera si cea a produselor si serviciilor conexe intr-o discutie despre oportunitatea si importanta unei abordari mai responsabile fata de mediu a proiectarii arhitecturale, a renovarii si a operarii proprietatilor.

Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, ce incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante care sa fie atat sustenabile, cat si profitabile. RoGBC a primit acreditarea ca “Emerging Council” (Consiliu Emergent) al World Green Building Council.

RoGBC numara in prezent peste 50 de companii membre, ce includ: firme de arhitectura, inginerie, project management si avocatura, institutii financiare, firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, furnizori de materiale de constructii, tehnologii, energie regenerabila.

La inceputul acestui an si firma de consultanta in domeniul hotelier Fivestar Hospitality a devenit membru al Romania Green Building Council.

Source: Fivestar Hospitality