Hotelul Cerna a fost achizitionat de fondul israelian de investitii Metis Capital

In urma unei tranzactii de 2,6 milioane EUR care a avut loc la sfarsitul lunii martie, fondul israelian de investitii Metis Capital a preluat in intregime firma Finit Investment & Development care detinea hotelul Cerna din Bucuresti.

In afara de valoarea tranzactiei, compania Metis Capital va plati 66 EUR pentru actiunile companiei Finit Investment & Development si alte 400.000 EUR unei firme de consultanta care ar urma sa medieze tranzactia si sa asiste compania israeliana in obtinerea unor credite bancare pentru finantarea achizitiei.

Compania Finit Investment & Development urmeaza sa primeasca o prima plata, in valoare de 1 milion EUR la sapte zile de la data tranzactiei iar compania de consultanta va primi 300.000 EUR, restul sumelor urmand a fi platite la 30 de zile de la finalizarea tranzactiei.

Hotelul Cerna, clasificat la 1 stea, este situat in apropierea Garii de Nord si are 5 etaje si 90 camere.

Metis Capital intentioneaza sa continue operarea hotelului in forma prezenta, urmand ca in viitorul apropiat sa se ia o decizie privind renovarea si modernizarea unitatii, a precizat compania.
Source: Curierul National