Hilton deschide primul hotel de pe litoralul Marii Negre la Nisipurile de Aur, in Bulgaria

Primul hotel sub brandul Hilton de pe litoralul Marii Negre clasificat la 5 stele se va deschide in 2011 in cadrul complexului Helios Spa & Resort din statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur.

Claudio Sturm, directorul general al hotelului Helios Spa&Resort a declarat ca un corp al hotelului va fi afiliat la DoubleTree By Hilton si va fi clasificat la 4 stele, un alt corp va fi afiliat la Hilton si va fi clasificat la 5 stele, iar un corp va ramane sub brandul Helios Spa&Resort.

Complexul hotelier opereaza 404 camere, un centru business, doua piscine exterioare, una interioara, o sauna si un centru de fitness.

Inaugurarea hotelului Hilton din cadrul Helios se va realiza in 2011, dupa demolarea si reconstructia unui corp al complexului. Potrivit oficialilor Helios, negocierile pentru obtinerea francizei Hilton au durat aproximativ 2 ani.

Proprietarul hotelului, Georgi Velchev a declarat ca hotelul opereaza la un grad de ocupare de 75%, iar pentru luna august estimeaza ca se va inregistra un grad de ocupare de 90%.

Source: Daily Business