Hilton afiliaza un hotel sub brand-ul Doubletree, in Grecia

Lantul international Hilton a semnat un contract de franciza pentru operarea unui hotel sub marca Doubletree in insula Kos, aceasta fiind a doua unitate din Grecia a companiei si prima sub acest brand.

Hotelul, deschis in iunie 2009, va functiona sub noua sigla din luna mai a acestui an si  dispune de 238 de camere, restaurante, baruri, spa, fitness, sala de conferinte si o plaja privata.

In prezent, 10 unitati sub marca Doubletree by Hilton se afla in curs de deschidere in Marea Britania, Italia si Slovacia, iar alte proiecte au fost confirmate pentru Romania si Rusia.

In Romania functioneaza hotelul Athenee Palace Hilton Bucuresti si Hilton Sibiu, deschis in iulie 2009.

In luna noiembrie 2009, Hilton a semnat un contract de franciza cu SIF Banat Crisana pentru afilierea la brandul Doubletree a unui hotel pe care il va deschide in toamna la Oradea, care va fi a treia proprietate Hilton Worldwide si prima Doubletree by Hilton din Romania. Unitatea va avea 147 de camere, sali pentru intalniri si conferinte pentru aproximativ 350 de persoane, restaurant, bar, centru spa termal si piscina.

Lantul hotelier a mai incheiat un contract de management cu compania Future Invest pentru deschiderea in 2011 a unei unitati de tip economy sub marca Hampton in Brasov.

Hilton include peste 3.500 de hoteluri in 81 de tari.

Source: HRB Expert