Hilton Worldwide are un nou Vice President of Operations pentru Europa de Est, Rusia si Turcia

Hilton Worldwide l-a numit pe Essam Abouda in functia de Vice President of Operations pentru Europa de Est, Rusia si Turcia, EERT.
Acesta va avea in subordine o echipa operationala alcatuita din 28 de directori care lucreaza in 18 orase ale lumii si ii va raporta direct Presedintelui pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Simon Vincent.
Nascut in Egipt, Abouda a jucat un rol esential in consolidarea reputatiei Hilton Hotels and Resorts ca un important operator turistic la Marea Rosie in anii 1990, cand ocupa postul de General Manager al Hilton Nuweiba Coral Resort si Hilton Taba Resort & Nelson Village. Ulterior a devenit director de divizie pentru Peninsula Sinai, unde portofoliul companiei a fost extins de la 5 la 11 proprietati. Abouda a fost promovat in functia de Vice President of Operations pentru Franta, Africa si Oceanul Indian, pentru a superviza un portofoliu de peste 19 hoteluri si statiuni turistice. Ulterior, a devenit Vice President pentru Peninsula Arabica si a lucrat din biroul Hilton Worldwide pentru Orientul Mijlociu si Africa din Dubai, in Emiratele Arabe Unite.
In Europa, Hilton Worldwide are 253 de hoteluri deja operationale si peste 135 aflate in curs de dezvoltare. Printre cele mai recente hoteluri inaugurate de companie se numara primul Hampton by Hilton Hotel din Romania, iar pe lista marilor inaugurari ce urmeaza sa aiba loc se inscriu hoteluri in orase precum Batumi, Kiev, Istanbul si Moscova.

Source: HoReCa