Air France si Perfect Tour organizeaza un concurs prin care se poate castiga o excursie la Disneyland Paris

Parcul de distractii Disneyland Paris continua petrecerea aniversarii a 20 de ani de existenta si cu aceasta ocazie, Air France Romania, impreuna cu agentul oficial al Disneyland in Romania, agentia de turism Perfect Tour, organizeaza un concurs care va premia fanii Disneyland din Romania cu premii constand in 2 weekend-uri la Disneyland Paris pentru 2 familii cu 2 adulti si 2 copii, 50 de bilete de intrare in cele 2 parcuri Disneyland si 35 de Vouchere de reducere Mickey de 200 EUR fiecare.
Pentru a intra in concurs tebuie sa accesati site-ul dedicat www.takeyourseat.ro si sa raspundeti la intrebarile legate de parcul de distractii. In timpul competitiei, participantii trebuie sa fie pregatiti sa raspunda la 10 intrebari pe saptamana. Raspunsurile corecte si timpul de rezolvare contribuie la clasamentul final, iar numarul punctelor acumulate poate creste daca participantul are deja cumparat un bilet de avion pe ruta Bucuresti-Paris cu Air France, prin introducerea codului de rezervare in aplicatie.
La sfarsitul concursulului primii 2 participanti care obtin cele mai multe puncte castiga cate un weekend cu Air France la Dineyland Paris impreuna cu toata familia.
Fiecare pachet include biletul de avion cu Air France, cazare pentru 2 nopti intr-un hotel Disney, bilet de intrare pentru 3 zile in Disneyland Paris pentru 2 adulti si 2 copii.
Toti pasagerii Air France, cu o rezervare valida, vor putea achizitiona biletele de intrare la Disneyland Paris beneficiind de o reducere de 20 EUR pana in data de 31 iulie. 

Source: Smart Financial