Hard Rock Cafe va deschide in toamna prima locatie din Romania

Lantul de restaurante Hard Rock Cafe, care opereaza peste 120 de unitati la nivel mondial, va deschide in toamna acestui an primul restaurant din Romania care va fi amplasat in Parcul Herastrau intr-o locatie de 2.000 mp.

Bucurestiul devenind a doua capitala din Europa de Est unde va opera lantul de restaurante, dupa Varsovia.

Restaurantul va avea o capacitate de 450 locuri, la care se adauga inca 250 de locuri pe terasa cu vedere inspre lac, fiind una dintre cele mai mari locatii operate de Hard Rock Cafe pe piata europeana.

Compania a demarat deja procesul de recrutare pentru pozitiile de bucatar, bucatar-sef sau chelneri, pentru pozitiile de servire si supraveghere la bar si pentru joburi pe segmentul de aprovizionare, prima selectie avand loc pe 28 iunie.

Pe piata locala, restaurantul Hard Rock Cafe se pozitioneaza intre unitatile de tip fast food si cele de lux.

Reprezentantii Hard Rock Cafe Bucuresti nu au oferit insa mai multe detalii privind numarul de angajati sau valoarea investitiei.

Hard Rock Cafe este prezent cu cel putin o locatie in orase din Marea Britanie, Olanda, Germania, Italia, Grecia, Spania sau Franta.

Compania care detine master franciza pentru Hard Rock Cafe este Altrom, care mai detine in Bucuresti hotelul de 5 stele Howard Johnson Grand Plaza si hotelul de 4 stele Best Western Parc.

Prima unitate Hard Rock Cafe a fost deschisa in 1971 la Londra, 11 ani mai tarziu incepand extinderea in orase precum Los Angeles, San Francisco, Chicago, Huston, New York, Dallas, Boston sau Washington, dar si Paris sau Berlin.
Source: Ziarul Financiar