Grupul Orbis achizitioneza hotelul Royal din Bucuresti cu peste 11 mil. EUR

Grupul hotelier Orbis a achizitionat pentru 11,35 mil. EUR fostul hotel Royal din zona Unirii din Bucuresti care functiona inca de la finalul anului 2017, dupa un proces de renovare, sub brandul Mercure ce face parte din portofoliul de branduri al grupului hotelier international Accor. 
Hotelul Royal a fost afiliat in vara anului trecut la brandul Mercure, fiind a doua unitate cu acest nume din București. Royal a intrat astfel atunci in reteaua AccorHotels, una din cele mai mari retele hoteliere din lume, cu peste 4.500 de hoteluri care cumuleaza mai mult de 500.000 de camere si 17 branduri worldwide.
Mercure Bucuresti Unirii are 97 de camere si apartamente, a declarat anterior Frank Reul, Area General Manager al Accor pentru Romania, Macedonia si Bulgaria inainte de afilierea hotelului la brandul international.
Contractul semnat cu Mercure initial a fost unul de management, ceea ce inseamna ca lantul hotelier asigura inca de la redeschidere conducerea hotelului.
In acest moment exista 3 hoteluri operationale Mercure in Romania: Mercure Bucharest City Centre, Mercure Sighisoara Binderbubi Hotel & SPA si Mercure Bucharest Unirii. Pe viitor, insa, lantul si-a propus sa ajunga la o retea de 8-10 hoteluri Mercure atat in Bucuresti, cat si in alte orase cheie din Romania, precum Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca.

Source: Profit