Grupul Atlassib investeste 28 milioane EUR pentru constructia unui centru de afaceri in Sibiu

Firma Paltinis Leasing care face parte din grupul Atlassib, controlat de omul de afaceri Ilie Carabulea, a demarat in orasul Sibiu lucrarile de constructie la un centru de afaceri compus din doua turnuri gemene, structurate pe 18 niveluri, investitia fiind estimata la 18 milioane EUR. Lucrarile de constructie sunt executate de grupul de constructii Concefa din Sibiu si vor fi finalizate, potrivit estimarilor initiale, in termen an.

Complexul va cuprinde spatii comerciale, spatii de birouri, spatii de cazare si doua niveluri subterane cu o suprafata de 2.400 mp, unde va fi amenajata o parcare. Turnurile gemene vor porni de la etajul 3 si vor avea fiecare o suprafata de 400 mp.

Omul de afaceri Ilie Carabulea estimeaza ca investitia in centrul de afaceri se va amortiza intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 9 ani.

Grupul Atlassib estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu 25%, la peste 270 milioane EUR, fata de aproximativ 225 milioane EUR in 2006. Anul trecut, grupul Atlassib a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 38%, fata de 2005.

Cea mai mare pondere in cifra de afaceri o detine firma Atlassib, specializata pe transport international de persoane, cu o pondere de 20%.

Printre investitiile importante anuntate de grupul Atlassib se numara constructia a 2 hoteluri Ramada in Bucuresti, a caror investitie este estimata la 40 milioane EUR.

Ilie Carabulea a precizat ca dupa inaugurarea hotelului Ramada din Sibiu, in vara acestui an, grupul urmeaza sa isi concentreze atentia pe dezvoltarea transportului aerian de persoane, Atlassib detinand o licenta de transportator aerian.
Source: Ziarul Financiar