Golden Tulip va deschide sase unitati hoteliere in urmatorii 2 ani, in Romania

In urmatorii 2 ani, lantul hotelier Golden Tulip va afilia 6 unitati in Romania, dintre care 3 unitati vor fi deschise in acest an in Bucuresti, Cluj si Moeciu de Sus, iar 3 unitati vor fi deschise in 2010, a declarat Paul Marasoiu, directorul regional al grupului pentru Europa de Est.

Hotelul din Cluj, care va fi inaugurat in luna mai a acestui an, va fi clasificat la 4 stele si va dispune de 109 camere. Valoarea investitiei se ridica la 11 milioane EUR.

In luna iunie va fi inaugurat la Moeciu de Sus un complex Golden Tulip, care va cuprinde un hotel Tulip Inn de 66 de camere si o serie de vile, unitati adiacente, care vor cumula 40 de camere. Investitia in acest proiect se cifreaza la 10 milioane EUR.

Unitatea din Bucuresti, este programata la deschidere pentru sfarsitul acestui an. Golden Tulip Palladium, va fi clasificat 4 stele, va avea 144 de camere, iar investitia va fi de aproximativ 16 milioane EUR.

Totodata, compania intentioneaza sa se extinda si in Sibiu si Botosani, unde se vizeaza deschiderea cate unei unitati Tulip Inn, precum si in Iasi, unde compania intentioneaza sa deschida o unitate cu brandul Golden Tulip.

Source: Daily Business