Deschiderea Radisson SAS din Poiana Brasov a fost amanata pentru 2010

Grupul hotelier Rezidor, care opereaza brandul Radisson SAS, a amanat deschiderea hotelului Radisson SAS din Poiana Brasov pentru prima jumatate a anului 2010, desi initial inaugurarea unitatii fusese programata pentru ultimul trimestru al acestui an.

Adrian Adam, Directorul de marketing si vanzari al hotelului Radisson SAS din Bucuresti, a declarat ca aceasta intarziere este cauzata de actualul context economic cu care se confrunta Romania si de efectele crizei mondiale asupra domeniului imobiliar.

Unitatea din Poiana Brasov va avea 186 de camere, 2 restaurante, un bar, un centru de tratament de tip spa, sali de conferinta si un patinoar. In apropierea hotelului va mai fi deschis si un teren de golf profesionist cu 18 gauri.

Investitia totala pentru hotelul din Poiana Brasov este estimata la circa 60 milioane EUR.

Adam a declarat ca strategia de extindere a Rezidor pentru urmatorii ani, include si deschiderea de noi unitati pe piata romaneasca, insa nu pe segmentul de high class cum este brandul Radisson SAS, ci pe segmentul economic, prin brandul Park Inn.

Rezidor activeaza sub brandurile Radisson SAS Hotels & Resorts, Regent International Hotels, Park Inn si Country Inns & Suites in Europa.

Source: Wall-Street