Golden Tulip a afiliat al cincilea hotel din Romania

Lantul international Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts a afiliat, pe o perioada de 5 ani, primul hotel in sistem de franciza din afara Bucurestiului, hotelul Tulip Inn Sunny Hill din Cluj-Napoca.

Directorul regional pentru Romania, Bulgaria si Moldova al Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts, Paul Marasoiu, a declarat ca hotelul din Cluj-Napoca a fost deschis neoficial in luna decembrie 2006 iar pana in prezent gradul de ocupare a fost de pana la 39%. In primul an de functionare al hotelului se estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri de 1,4 milioane EUR si un grad de ocupare de pana la 69%.

Hotelul Tulip Inn Sunny Hill este clasificat la 3 stele si detine 50 de camere si 4 apartamente, sali de conferinte iar in viitorul apropiat, va fi extins cu inca un corp de cladire, cu 50 de camere si spatii de evenimente, pentru care proprietarii vor aloca aproximativ 3,6 – 3,9 milioane EUR. Proprietarii hotelului sunt Tusa Eugen si Tusa Rodica.

Paul Marasoiu a mai precizat ca in acest an lantul international Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts intentioneaza sa semneze alte cinci contracte de franciza in tara, in special, in orasele mari din Transilvania.
Source: Adevarul