Ghidul de Hoteluri si Restaurante din Romania, editia a IV-a, a fost lansat la TNT 2005

Editia a IV-a a Ghidului de Hoteluri si Restaurante din Romania, lansata de editura House of Guides la Targul National de Turism 2005, reprezinta cea mai complexa si corecta sursa se informare din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa, baza de date cuprinsa fiind foarte utila atat turistilor romani si straini, cat si operatorilor de turism. Ghidul cuprinde coordonatele a 2.450 de unitati de cazare – hoteluri, moteluri, cabane, pensiuni etc. si 3.300 de unitati de restauratie – restaurante, pizzerii, grill-baruri, crame, terase sezoniere etc.

Cu ocazia lansarii ghidului, editura a decernat si premiile anuale pentru profesionistii din domeniul HoReCa. Cel mai bun hotel al anului a fost JW Marriott Bucharest Grand Hotel, hotelierul anului a fost desemnat Hubert Fol, directorul general al Athenee Palace Hilton Bucharest, cel mai bun restaurant al anului a fost Avalon, restaurant managerul anului a fost ales Maurice Meita, directorul general al Casa di David iar cel mai bun bucatar a fost Nick Hawkes, maestru bucatar la restaurantul Cupola.
Source: Ziua

Abonare la newsletter / Subscribe to our newsletter

Alege lista de distribuție / Chose your list

Lists