Gabriel Predescu este noul director general al Arsenal Park

Complexul de agrement Arsenal Park de la Orastie, intins pe circa 90 ha, detinut de fratii Marius si Emil Cristescu, are un nou director general, in persoana domnului Gabriel Predescu.
Marius Cristescu a declarat ca l-a adus la conducere pe Gabriel Predescu special pentru a creste calitatea serviciilor la Arsenal Park.
Nascut in 1981, Predescu si-a inceput cariera in Cluj, la hotelul Rimini, unde a fost mai intai ospatar si a avansat pana la functia de director general. Ulterior a condus un alt hotel de 4 stele din Cluj, Athos. Cativa ani mai tarziu a ajuns in Bucuresti si a condus pentru noua luni departamentul F&B al hotelului Caro. Dupa Bucuresti, a ajuns in SUA, unde a condus departamentul Food&Beverage al Island Country Club, un club de golf de lux. Mai tarziu a condus departamentul Conference&Accomodation al Sheraton Club de Pins Alger, care detine cel mai mare departament de conferinte din Nordul Africii si al doilea ca marime de pe intregul continent. De acolo a plecat la complexul Lily Beach Resort din Maldive, unde a fost director Food&Beverages pentru patru restaurante si cinci baruri.

Source: Profit