Fostul hotel Diplomat este scos la vanzare pentru 6,6 mil. EUR

Libra Bank scoate la licitatie hotelul Expocenter (fost Diplomat), clasificat la 4 stele si detinut de omul de afaceri George Padure. Pretul de pornire pentru licitatie este de 31,2 mil. RON fara TVA (6,6 mil. EUR).
Licitatia publica este programata pentru 28 iulie.
Imobilul este compus din teren in suprafata de 2.925 mp si constructie edificata pe acesta avand amprenta la sol de 1.500 mp.
Constructia este formata din trei corpuri de cladire alipite, structurate astfel: constructia C1-corp A cu regim de inaltime S+P+3E+M este finalizata si functionala, constructia C2-corp B avand regim de inaltime S+P+5E necesita amenajari si C3-corp legatura parter, este finalizata si functionala.
Hotelul are 77 camere si 10 apartamente, iar in mansarda mai pot fi amenajate 3 apartamente, 2 restaurante, 3 sali de conferinte, fiecare cu o capacitate de 20-60 de persoane si 2 sali mari pentru evenimente, cu o capacitate de 200 de persoane, o terasa, precum si locuri de parcare, potrivit Libra Bank.
Expocenter a fost redeschis spre finalul anului trecut, dupa investitii in modernizarea unitatii pentru afilierea acesteia la lantul Best Western.

Source: Wall-Street