Foodservice & Hospitality Expo va avea loc in perioada 20 – 22 octombrie la Romexpo

Horeca Insight organizeaza, in perioada 20 -22 octombrie 2018, Foodservice & Hospitality Expo, unica expozitie de pe piata locala cu participare internationala, dedicata exclusiv sectorului Horeca.
Evenimentul va avea loc in cadrul Romexpo – Pavilion B1 si va oferi expozantilor posibilitatea sa-si prezinte intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii culinare.
Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platforma de business networking, ci va oferi tuturor participantilor si ocazia de a fi la curent cu ultimele tendinte din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici.
Biletul de participare, ce ofera acces atat la expozitie cat si la toate manifestarile conexe si workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achizitionat de AICI. Accesul la eveniment va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obtine numai in urma inscrierii in platforma online.
 
Detaliile privind modalitatile prin care o companie poate participa ca expozant sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo (http://www.horecainsight.ro/expo/index.html) .

Source: Horecainsight