Florin Jianu si Dragos Anastasiu dezvolta un program de formare profesionala in turism

Florin Jianu, fost ministru pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, dezvolta alaturi de Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines Romania, si de alti jucatori din turism un program de formare profesionala pentru manageri din turism, pe fondul lipsei acute de personal calificat in industria de profil. Proiectul este finantat prin Programului Operational Capital Uman 2014-2020, cu fonduri europene. 
Printre jucatorii din industrie atrasi in proiect sunt Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania si director general IBIS Continental Hotels, Razvan Pirjol, presedinte Skal International Bucharest si Bucharest Tourism Board si director al hotelului Palatul Suter, Micut Constantin, Senior Associate la compania Trend Hospitality.
Pana in luna mai a anului viitor sunt organizate cursuri pentru 600 de profesionisti din turismul romanesc care activeaza in zonele Sud-Vest, Centru si Sud-Est, fiind asigurat si mentorat si coaching pentru 200 de profesionisti din industrie, cursuri intensive pentru echipele de Resurse Umane din aceste regiuni, precum si networking si comunicare intre principalii actionari din turism, activi in cele trei regiuni vizate.
Sunt incluse in proiect Litoralul, Delta Dunarii, Valea Prahovei, ca si judete cu potential precum Alba Iulia, Valcea, Gorj, Mehedinti, Vrancea. 

Source: Profit