Mohammad Murad: lantul Phoenicia Hotels a fost vizitat de peste 250.000 de turisti in acest sezon

In acest sezon, lantul Phoenicia Hotels a fost vizitat de peste 250.000 de turisti in acest sezon, a declarat proprietarul Mohammad Murad.
Recent, in urma unei investitii de aproximativ 5 mil. EUR, Murad a deschis la Navodari, Athena Casino, singurul cazinou integral live de pe litoralul romanesc, in care toate jocurile sunt asistate de crupieri, fara jocuri electronice.
Cu noua investitie, amplasata la parterul unui boutique-hotel, omul de afaceri a declarat ca isi propune sa atraga atat romani, cat si straini care vin in Romania pentru relaxare.
Mohammad Murad detine aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, in mai multe hoteluri din Navodari, Mamaia, Jupiter, Olimp si Neptun. Dupa ce a achizitionat cu 10 mil. EUR complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, Murad a anuntat ca va investi in renovarea lui in jur de 15 mil. EUR.
In paralel, omul de afaceri a preluat si hotelul Lido din Bucuresti. El mai are inca trei hoteluri in Bucuresti, care functioneaza sub brandul Phoenicia, lantul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy si a construit in ultimii 10 ani circa 2.000 de locuinte in blocuri si vile in Bucuresti si Constanta.

Source: Profit