Festivalul International de Film de Turism se va desfasura la targul „Winter Holiday” in perioada 7-10 octombrie

In perioada 7-10 octombrie 2010, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT, va organiza la Palatul Parlamentului, cu sustinerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT, a doua editie a Targului International de Turism „Winter Holiday 2010 – 2011”.

Pe durata expozitiei, va fi organizat si Festivalul International de Film de Turism – BITFF 2010, fiind pentru prima data, la nivel national, cand unui eveniment dedicat ofertelor turistice ii este alaturat un festival de gen.

Expozantii la „Winter Holiday” vor fi agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului din Austria, Ungaria, Franta, dar si parteneri internationali si autoritati locale.

Totodata, Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului, FAPT, va prezenta proiectul Romania Turistica, avand scopul de a promova destinatiile turistice romanesti, o prioritate pentru ANAT, initiatorul programului „Vacanta în tara mea 2011”.

Source: Financiarul