Expozitia GastroPan promite zilnic un program bogat in solutii, tehnologii si… delicii culinare!

Cea mai mare expozitie autohtona de panificatie, cofetarie si HoReCa revine cu o gama extinsa de solutii si tehnologii pentru afacerile din domeniu, dar si cu numeroase programe, concursuri si demonstratii pentru toate gusturile. Ce atractii va asteatpta in perioada 19-21 martie 2015 la Targu Mures.
Tehnologia, arta si inovatia isi dau intalnire la Centrul Expo President, unde timp de 3 zile se va desfasura editia a saptea a expozitiei GastroPan, eveniment al carui amploare se reflecta si in cifre: peste 130 de expozanti din 24 tari, 3 sali expozitionale totalizand peste 7.000 mp, zeci de demonstratii culinare, sute de brutari, cofetari si bucatari intrecandu-se pentru cele mai inovatoare si originale produse.
gp_2015_web_fb_adserviti_ro__512 
Cei peste 20.000 de vizitatori asteptati sunt atat specialisti si antreprenori din sector, cat si oameni pasionati, dornici de a investi in domeniu. Organizatorii au avut grija ca in fiecare zi expozitia sa ofere suficiente atractii pentru vizitatori.
JOI – 19 MARTIE – in prima zi a expozitiei se desfasoara cele 6 concursuri de la sectiunile PANIFICATIE si COFETARIE, urmand a fi decernate trofeele Painea Anului 2015 si Tortul Anului 2015.
VINERI – 20 MARTIE este ziua dedicata concursurilor de GASTRONOMIE, unde puteti admira cele mai reusite platouri culinare si cele mai impresionante sculpturi in legume si fructe. Pe parcursul zilei puteti asista si la dezbaterea Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie (ASMP), unde puteti afla cu ce solutii inovatoare raspund cercetatorii noilor provocari si tendinte ale pietei. Ziua se incheie cu traditionala Cina Festiva GastroPan, un prilej de socializare pentru producatorii si furnizorii din domeniu.
SAMBATA – 21 MARTIE concursurile zilelor anterioare si vor interactiona cu sustinatorii demonstratiilor practice. Programul va continua cu concursul organizat de ROMPAN, intitulat „Tineri in industria de morarit si panificatie”, cu tematica „Produse dulci din aluat dospit”, competitie dedicata elevilor cu risc de abandon scolar.
Atractii permanente GastroPan 2015:

• cele mai noi oferte de echipamente si ingrediente de la cei mai renumiti furnizori;
• idei eficiente pentru diversificarea activitatii si/sau a gamei de produse;
• solutii pentru optimizarea productiei si reducerea costurilor;
• posibilitatea de a testa modul de functionare a numeroase echipamente inovatoare;
…si multe alte surprize pregatite de cei 130 de expozanti la standurile proprii!
Expozitia GastroPan poate fi vizitata pe baza de talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. Pentru detalii contactati organizatorii la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042!
GastroPan 2015 – Departament Media & PR
E-mail: pr@gastropan.ro | Telefon: 0266-219.392 | Mobil: 0733-313.042

Source: GastroPan