Europa Travel estimeaza o crestere de 30% a cifrei de afaceri, in 2013

Teodor Calimanescu, directorul agentiei de turism Europa Travel si-a propus pentru acest an o cifra de afaceri de 8 mil. EUR, in crestere cu 30% fata de anul trecut, iar pentru tot grupul Christian Travel, se astepta o cifra de afaceri de 70 mil. EUR.
Acesta a precizat ca tarifele pentru Grecia au ramas la acelasi nivel de anul trecut, preturile pornind de la minim 80 EUR/persoana, transport cu autocarul, sase nopti, iar cu avionul, pachetele pornesc de la 99 EUR/persoana pentru transport, cazare si mic dejun, la care se adauga taxele de transport.
Cererea a crescut cu 10-15% in perioada de vacanta de 1 mai fata de perioada normala de Paste si cu 20% mai mult fata de anul trecut.
Una dintre cele mai solicitate destinatii externe este, ca in fiecare an, Turcia, iar turistii care calatoresc in Europa prefera Spania.
In Romania, compania promoveaza  litoralul cu statiunea Mamaia, fiind inregistrate destul de multe solicitari si prin prisma programului de inscrieri timpurii. O alta statiune de pe litoral cautata de turisti este Neptun.

Source: Ziarul Financiar