Asociatia Litoral – Delta Dunarii si-a ales noua conducere pentru perioada 2013-2015

Pe data de 25 aprilie, Asociatia Litoral – Delta Dunarii si-a ales noua conducere pentru perioada 2013 – 2015, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri.
Astfel, Presedentia Asociatiei Litoral – Delta Dunarii este detinuta de Patronatul ANAT, reprezentat de Corina Martin, care a fost aleasa pentru al 4-lea mandat consecutiv in functia de Presedinte al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii.
Cei patru Vicepresedinti ai Asociatiei sunt Consiliul Judetean Constanta, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta,  Asociatia Patronala Mamaia si Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunarii.
Asociatia Litoral-Delta Dunarii a fost infiintata in 2007 fiind cel mai puternic parterneriat public – privat din Romania. Printre membri se numara ANAT, consiliile judetene Tulcea si Constanta, primariile Constanta, Tulcea, Mangalia, Navodari si Eforie, patronatele hoteliere de pe Litoral si din Delta Dunarii, Camera de Comert Constanta, TUI Romania, aeroportul Mihail Kogalniceanu si Compania Nationala Administratia Port Constanta, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si promovarea Dobrogei turistice,  destinatie turistica prioritara a Romaniei.

Source: Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral–Delta Dunarii