Eurisko se implica in dezvoltarea pietei de restaurante si cafenele

In ultima perioada, compania de consultanta imobiliara, Eurisko, a intermediat mai multe tranzactii imobiliare pentru jucatorii de pe piata restaurantelor si cafenelelor.

Intr-un spatiu de 800 mp situat in Piata Alba Iulia, inchiriat lantului La Mama, se va deschide in luna iunie a acestui an un nou restaurant, in urma unei investitii de 300.000 EUR, potrivit declaratiei proprietarului lantului, Catalin Mahu. Spatiul are trei niveluri, subsol, parter si mezanin si va fi repartizat intr-o suprafata de 400 mp pentru gazduirea clientilor in restaurant, o cafenea, o bucatarie, vestiare si un loc pentru depozitare.

Un alt spatiu, situat in cadrul complexului Floreasca, a fost inchiriat companiei United Vision. Aici a fost amenajat si inaugurat pe 10 martie un tip special de fast-food si cafenea, care a adus pe piata bucuresteana de gen conceptul de casual fast-food, care ofera, pe langa produse traditionale fast, si o varietate de sortimente de mancare gatita.

La Galati, Eurisko a inchiriat catre Fashion Cafe un spatiu de 136 mp la parterul viitorului centru comercial Euromall, care va fi construit pana la sfarsitul anului viitor, de catre compania Union Investitii. Centrul comercial va fi situat in centrul orasului, va avea cinci niveluri si o suprafata disponibila pentru inchiriere de 24.000 mp, valoarea totala a investitiei fiind apreciata la 40 milioane EUR.
Source: Hotnews