DADL a reziliat 41 din cele 46 de contracte de concesionare a plajelor

Pe data de 27 februarie, DADL a reziliat 41 de contracte cu operatorii de plaja, din totalul de 46, a declarat Laurentiu Marin, directorul DADL, si a mai precizat ca au mai ramas 5 contracte care sunt studiate de avocatii companiei. Rezilierea contractelor a survenit in conditiile in care societatile au incalcat anumite obligatii contractuale, a precizat reprezentantul DADL.

Incepand cu 2 martie, Directia Apelor Dobrogea Litoral, DADL, a inceput pregatirea plajelor pentru sezonul estival, in conditiile in care, obiectivul autoritatilor este ca sezonul din acest an sa inceapa de Paste, pe data de 19 aprilie. In prima faza, se vor efectua lucrari in zonele turistice cele mai importante, pentru ca treptat acestea sa ajunga in toate statiunile. Costurile lucrarilor se ridica la 7 miliarde ROL, acestea fiind suportate de DADL.

Corina Martin, presedintele Asociatei de Promovare si Dezvoltare Litoral a declarat ca in acest an va fi organizat cel mai mare foc de artificii din Romania, lansat simultan din toate statiunile de pe litoral. Totodata, asociatia va pune la dispozitie gratuit autocare pentru ca turistii care vin in orice hotel de pe litoral sa ajunga la Manastirea Sfantului Andrei sau sa participe la slujba oficiala de Paste.

Corina Martin a anuntat ca, de Paste, in statiunea Mamaia vor fi deschise 20 de hoteluri, iar in sudul litoralului vor fi deschise 5 unitati.

Source: Daily Business