Craiova ar putea avea un Centru National de Informare si Promovare Turistica

In acest an, municipalitatea din Craiova a elaborat un studiu pentru infiintarea unui Centru National de Informare si Promovare Turistica, pe care l-a prezentat ministrului turismului, Elena Udrea.

Prin intermediul centrului turistic, primaria va crea infrastructura necesara pentru a creste atractivitatea Craiovei, ca destinatie turistica. Rolul Centrului de Informare si Promovare Turistica din Craiova va fi acela de a oferi vizitatorilor atat materiale de promovare clasice, cat si informatii utile despre oras, trasee turistice in municipiu si in zona, servicii turistice, posibilitati de cazare, modalitati de petrecere a timpului liber si informatii despre evenimente organizate in oras si in regiune, rezervari de bilete de tren sau avion.

Elena Udrea a declarat ca ministerul va aloca, intr-o prima faza, 10 milioane EUR pentru a dezvolta 10 Centre de Informare si Promovare Turistica, iar din toamna vor fi selectate alte zece localitati, printre care se poate numara si Craiova, care vor primi finantare, in cadrul acestui proiect.

Source: Gazeta de Sud