Crestere de 15% a turistilor romani care au vizitat Malta in acest an

Numarul turistilor romani care au vizitat Malta, in acest an a crescut cu circa 15%, ajungand la aproape 6.000 de persoane.
In medie, un turist a cheltuit pentru cazare, masa, transport si excursii aproximativ 840 EUR/ persoana, pentru un sejur de 8 zile/7 nopti, cu toate excursiile optionale, conform statisticilor realizate de tur operatorul Malta Travel.
Mark Neville Farrugia, managerul Malta Travel, a declarat ca turistii au ales Malta pentru siguranta, pentru cultura si pentru numeroasele obiective turistice, atat naturale, cat si antropice.
De asemenea, si maltezii se arata tot mai interesati de Romania, de la un an la altul. Potrivit oficialilor Malta Travel, cele mai multe grupuri de maltezi ne-au vizitat tara in luna august a acestui an.
Conform statisticilor, din perspectiva cazarii, cu transport si excursii optionale, turistii maltezi au cheltuit in medie aproximativ 760 EUR. Pe perioada sederii in Romania, un turist maltez a mai cheltuit, in medie, in plus fata de aceste costuri, intre 250 si 300 EUR.

Source: Profit

EN RO