Vanzarea complexului hotelier Radisson Blu din Bucuresti va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an

Elbit Imaging, proprietarul complexului hotelier Radisson Blu din Bucuresti, a semnat un acord neangajant pentru vanzarea complexului in luna august a acestui.
Recent, surse apropiate tranzactiei au declarat ca viitorul proprietar al celor doua hoteluri din complex, Radisson Blu si Park Inn, va fi fondul de investitii Revetas Capital, specializat in achizitia de active imobiliare cu dificultati financiare, pe care ulterior le vinde.
Tranzactia, in valoare de 177,5 mil.EUR, cea mai mare din sectorul hotelier din Romania, va fi incheiata pana la finele anului. Actul de vanzare-cumparare va fi semnat, formal, pana pe 23 noiembrie.
Elbit Imaging estimeaza un castig net de circa 80 mil. EUR din vanzarea complexului catre fondul de investitii Revetas Capital, iar o suma nespecificata din acest castig va fi acordata, sub forma de imprumut, viitorului proprietar, a anuntat grupul israelian. 
Revetas detine in Romania mall-ul Vitantis, din Bucuresti, pe care l-a achizitionat in 2013 in urma unei tranzactii in valoare de 26 mil. EUR.

Source: Profit

EN RO