Corinthia a confirmat intrarea pe piata hoteliera din Romania

Lantul hotelier Corinthia a confirmat intrarea pe piata hoteliera din Romania, unde fostul hotel Grand Hotel du Boulevard, va fi redeschis sub brandul Corinthia. Hotelul va avea 50 de camere si va fi clasificat la 5 stele.

Lucrarile de renovare vor incepe in trimestrul II al acestui an, iar unitatea va fi inaugurata pe 1 decembrie.

Rolul lantului hotelier Corinthia va fi acela de operator, conform termenilor si conditiilor contractului de management semnat pe 5 martie cu proprietarul cladirii, NIRO Investment Group.

QP Management, o companie afiliata grupului hotelier Corinthia, va sprijini echipa de dezvoltatori asigurand managementul de proiect si serviciile financiare. Serviciile de consultanta pe perioada tranzactiei au fost asigurate de catre Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investitii, dezvoltare si administrare de active.

Pe 10 mai va fi ceremonia oficiala de semnare a parteneriatului in prezenta reprezentantilor Corinthia Hotels, NIRO Investement Group si Beaufort Global Partners.

Data evenimentului, Ziua Monarhiei Romane, a fost aleasa pentru importanta sa istorica si culturala pentru poporul roman, arata lantul hotelier.

Source: Profit