Continental Hotels estimeaza o cifra de afaceri de 22,7 milioane EUR in 2006

Pentru acest an, reprezantantii Continental Hotels estimeaza ca lantul hotelier va inregistra o cifra de afaceri 22,7 milioane EUR iar pentru 2011 vizeaza venituri de 55,9 milioane EUR si un profit net de 8,3 milioane EUR, de peste patru ori mai mare fata de nivelul estimat pentru acest an.

Compania hoteliera intentioneaza sa investeasca 125,7 milioane EUR in extinderea si modernizarea retelei de hoteluri in Bucuresti si marile orase ale Romaniei, sumele provenind din surse proprii, din majorari de capital si din credite bancare, estimate la o valoare totala de aproximativ 46 milioane EUR. Planurile Continental Hotels prevad construirea a 11 hoteluri de 2 stele sub brand-ul Continental Express a caror investitie se ridica la 56 milioane EUR, renovarea hotelurilor Continental Bucuresti si Continental Bulevard Sibiu, modernizarea si reclasificarea a patru hoteluri existente plus doua hoteluri noi la Cluj si Brasov, pentru care se vor investi 45 milioane EUR si constructia a doua unitati noi in Timisoara, a caror investitie se ridica la 24,6 milioane EUR.

In Bucuresti au fost deja demarate lucrarile de modernizare ale hotelului Continental Bucuresti. Investitia este estimata la 5,5 miloane EUR si proiectul va fi finalizat in ianuarie 2008.
Source: Curierul National