Continental Hotels a incheiat contracte de tip lease-back pentru hotelurile Ibis Parlament si Continental Arad

Continental Hotels a anuntat incheierea a doua contracte de tip sale & lease-back, in valoare totala de 18,4 milioane EUR, cu Raiffeisen Leasing, pentru hoteluriel Ibis Parlament din Bucuresti si Continental Arad. Contractele au fost incheiate pe o perioada de 15 ani, proiectul Continental Arad avand o valoare finantata de 8,4 milioane EUR iar Ibis Parlament 10 milioane EUR.

Radu Enache, actionarul majoritar al companiei,  a declarat ca aceste tranzactii fac parte din politica de finantare a companiei. Compania ar putea sa incheie urmatorul contract cu una dintre bancile agreate, Raiffeisen, BRD Soc-Gen sau Alpha Bank sau cu un consortiu al acestora. Radu Enache vizeaza incheierea de contracte de tip sale & lease-back pentru cel mult inca doua proprietati, dintre care hotelul Ibis din Constanta, care este evaluat la 9-10 milioane EUR.

Fondurile obtinute astfel vor fi utilizate pentru constructia hotelului Ibis din Sibiu, a complexului Continental din Timisoara si a unui hotel de 2 stele in Bucuresti.

Pentru acest an, Continental Hotels estimeaza o cifra de afaceri de 26,5-27 milioane EUR.

Source: Business Standard