Complexul balnear din Ocna Sibiului, disponibil pentru vanzare sau inchiriere

Complexul hotelier cu profil balnear Ocna Sibiului a fost scos la vanzare pentru suma de 10 mil. EUR, fara TVA, existand si posibilitatea inchirierii acestuia cu 50.000 EUR/ luna, a declarat Ilie Gradinar, proprietarul complexului.

Complexul este compus din hotelul Helios, clasificat la 4 stele, cu 52 de camere si hotelul Salinas, clasificat la 3 stele, care are 23 de camere. Centrul de conferinte are patru sali, cu o capacitate de 120, 50, 24 si, respectiv, 16 locuri. Restaurantul are trei saloane cu o capacitate totala de 220 de locuri.

De asemenea, complexul include o baza de tratament care functioneaza intr-o cladire-patrimoniu, proiectata de arhitecti vienezi.

Baza de agrement include sala de fitness, tenis de masa si de camp, cu nocturna, bazin interior cu apa sarata, o piscina interioara si una in aer liber, cabinet de masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi, biliard si o discoteca cu terasa.

Complexul a fost inchiriat in anul 2008 unui cetatean israelian, dar, in urma decesului acestuia, a devenit din nou disponibil.

Source: InCont.ro