Compania Sobis isi extinde domeniul de activitate in sectorul turistic

Compania Sobis din Sibiu, specializata pe dezvoltarea si implementarea aplicatiilor Lotus Notes si a sistemelor de comunicatie, isi extinde domeniul de activitate in sectorul turistic.

La sfarsitul anului 2005, compania a fuzionat prin absorbtie cu firma Pastravaria Alvota, care detinea pensiunea clasificata la 4 margarete Perla Arpasel din apropierea Sibiului si a demarat lucrarile pentru constructia altor 2 hoteluri cu o capacitate de aproximativ 100 locuri. La finalizarea investitiei, complexul Perla Arpasel va fi clasificat la 4 stele. Pentru acest an sunt alocate fonduri de 400.000 EUR pentru complexul Perla Arpasel iar pana in prezent au fost investite peste 1,6 milioane EUR in constructii si terenuri. Finalizarea lucrarilor este prevazuta pana in 2007.

Compania face parte din grupul german Sobis Software GmbH care a patruns pe piata romaneasca in 1999. Pana in prezent a implementat peste 1.500 de proiecte, are 117 angajati si detine filiale in Bucuresti, Brasov, Zalau, Medias, Ramnicu-Valcea si Deva.
Source: Ziarul Financiar