Compania La Mama a investit intr-o fabrica de preparate fara aditivi alimentari

In 2005 compania La Mama a decis sa investeasca 350.000 EUR intr-o fabrica de preparate fara aditivi alimentari. Fabrica este situata in cadrul complexului Semanatoarea din Bucuresti, are o suprafata de 1.000 mp si 15 angajati iar cand va fi atinsa capacitatea maxima de productie numarul angajatilor va creste la 60-70 persoane. Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama, a declaratat ca in ianuarie si februarie fabrica a fost in probe iar acum va deveni operationala.

Catalin Mahu intentioneaza sa investeasca aproximativ 1 milion EUR in deschiderea a cel putin patru noi unitati in Bucuresti, fiind demarate lucrarile pentru doua restaurante noi. Aceste doua restaurante vor fi amplasate unul in cadrul centrului comercial Feeria din Baneasa pe 400 mp iar celalalt, cu o suprafata de 800 mp, in Piata Alba Iulia. In prezent se negociaza pentru contractele de inchiriere pentru alte doua locatii.

Compania La Mama detine in prezent patru restaurante in Bucuresti iar in 2005 a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 25%, pana la aproximativ 4 milioane EUR. Pentru 2006 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 20%.

Printre planurile de viitor ale companiei se numara si extinderea in orasele din provincie in sistem de franciza, primul oras vizat fiind Brasov.

Compania La Mama a fost fondata in urma cu sapte ani de catre Catalin Mahu si Dragos Petrescu, ultimul retragandu-se din afacerea La Mama in favoarea deschiderii propriului lant de restaurante City Grill.
Source: Ziarul Financiar