Compania Continental Hotels va fi listata la bursa luna viitoare

Potrivit declaratiei presedintelui Continental, Radu Enache, compania a finalizat prospectul de lisare pe piata de capital si urmeaza a fi listata la bursa luna viitoare, motivand ca birocratia a fost principala cauza care a dus la amanarea procesului de listare.

Listarea la bursa a Companiei Continental este intermediata de un consortiu de patru societati de valori mobiliare format din BRD Securities, Raiffeisen Capital & Investment si Alpha Finance. Principalul motiv care a dus la listarea companiei la bursa a fost faptul ca Fondul Roman Post Privatizare, FRPP, unul din actionarii Continental, intentioneaza sa iasa din afacere prin intermediul bursei. Hotararea privind listarea la bursa de capital a companiei Continental a fost luata in primavara acestui an, dupa finalizarea procesului de fuziune a companiilor care formeaza lantul Continental – Continental, Continental Vest, Continental Nord si Dacia Continental.

Compania Continental Hotels cuprinde 14 hoteluri in mai multe orase mari din Romania. Compania detine un parteneriat cu lantul hotelier francez Ibis prin care cele doua companii vor dezvolta o retea de pana la 20 de hoteluri Ibis in Romania.
Source: Ziarul Financiar