Cocor Spa a incheiat un contract de management cu Eden Spa

Compania Cocor Spa a incheiat un contract de management cu operatorul de spa-uri Eden Spa pentru hotelul din statiunea Neptun. Decizia de externalizare, dupa 4 ani de management intern, face parte din strategia de dezvoltare a Cocor Spa pentru care se vor investi in perioada urmatoare circa 500.000 EUR.
Noul concept propus de Eden Spa se va axa pe spa medical & wellness, o zona mai putin exploatata in Romania, care presupune tratamente personalizate de detoxifiere a mintii si trupului, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului fizic si mental, programe anti-aging precum si terapii de reducere a tulburarilor de somn.
Hotelul din Neptun se va deschide sub aceasta noua formula pe data de 1 mai.
In noua formula, Cocor SPA are ca obiectiv atragerea romanilor care obisnuiau sa consume servicii spa in strainatate, dar si turistii straini care vin anual pe litoral.
Cocor Spa este situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul hotelului cu acelasi nume si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, cu 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje. A fost lansat in 2009, cu o investitie initiala de aproximativ 6 mil. EUR.

Source: Daily Business