Cocktail Holidays: crestere de 3% a cifrei de afaceri in 2015

Touroperatorul Cocktail Holidays a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de peste 15 mil. EUR, in crestere cu 3% fata de anul precedent si mai mult de 20.000 de turisti carora le-a vandut vacante, majoritatea preferand Grecia, Spania si Turcia.
In acest an, Cocktail Holidays adauga o noua destinatie pe charter pentru Grecia, insula Lefkada, cu Parga si Sivota, la cele pe care le ofera in fiecare an: Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Mykonos, Rodos, Santorini, Zakynthos. 
Alte doua destinatii noi sunt Algarve, Portugalia si Split, Croatia. Pachetele pentru aceste destinatii pornesc de la 577 EUR, cu toate taxele incluse, pentru Algarve, Portugalia, de la 500 EUR pentru Split, Croatia si de la 373 EUR pentru Lefkada, Grecia. 
Din oferta anului 2016 nu lipsesc Spania, Turcia, Emiratele Arabe Unite, circuitele in Italia, Turcia, Scandinavia, Thailanda si Sri Lanka, pachetele sociale pentru Cipru, Spania, Turcia, Muntenegru, insulele exotice, destinatii care au consacrat brandul Cocktail Holidays. 

Source: Daily Business