Cocktail Holidays: crestere de 2% a cifrei de afaceri, in 2016

Agentia de turism Cocktail Holidays a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15 mil. EUR, in crestere cu 2% fata de anul anterior, iar pentru acest an, compania estimeaza pastrarea trendului de crestere inregistat in ultimii ani si mizeaza pe consolidarea pe piata de calatorii.
De asemenea, numarul turistilor care au apelat la agentia Cocktail Holidays a crescut cu 5%, pana la peste 21.000 de turisti, iar destinatiile preferate au fost Grecia, Spania, Portugalia, Croatia, Muntenegru si Turcia. O crestere de 5% s-a inregistrat si pe segmentul circuitelor organizate in Portugalia, Israel, Scandinavia, Thailanda, Turcia, Maroc. Cresteri de 10% a cererii s-au inregistrat pentru pachetele sociale, fara limita de varsta, dar si pentru vacantele exotice unde Romanii au platit in medie1.760 EUR/persoana pentru vacante in Madeira, Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda si Maldive.
Pentru acest an, turoperatorul estimeaza o crestere mai mare a vanzarilor datorita acordarii tichetelor de vacanta cu valoare de 1.450 RON pentru fiecare bugetar.
 

Source: Economica