Christian Tour reintroduce cursele charter spre Egipt

Agentia de turism turoperatoare Christian Tour reintroduce pachetele de vacanta pentru Egipt, dupa 2 ani in care destinatia nu s-a mai vandut pe piata romaneasca. Agentia a oprit cursele charter spre Egipt in 2015 din motive de securitate.
Pe fondul numeroaselor cereri venite din partea romanilor, agentia va relua aceste curse charter. Astfel, de la 1 august si pana pe 25 octombrie, Christian Tour estimeaza ca va duce, in vacanta, in Egipt in jur de 4.000-4.500 de turisti romani.
Regimul curselor charter este de una pe saptamana, cu plecare din Bucuresti catre Hurghada, iar zborul va fi operat de catre compania aeriana Blue Air.
Vor fi disponibile hoteluri de 3 stele, 4 stele si 5 stele – demipensiune si all inclusive. Tarifele pornesc de la 371 EUR/pers/sejur pentru un hotel de 3 stele cu demipensiune, de la 400 EUR/pers/sejur pentru un hotel de 4 stele all inclusive si de la 437 EUR/pers/sejur pentru un hotel de 5 stele cu all inclusive. La aceste tarife se adauga 95 EUR/persoana taxa de aeroport.
In urmatoarea perioada, Christian Tour va relansa, de asemenea, si programul Senior Voyage Egipt, pe care l-a desfasurat si in anul 2015 cu mult succes in randul turistilor romani de peste 55 ani.

Source: Profit