Christian Tour a inregistrat vanzari de 4 mil. EUR in perioada Targului de Turism

Agentia de turism Christian Tour a inregistrat vanzari de 4 mil. EUR in cele patru zile ale Targului de Turism al Romaniei, cu 30% mai mult fata de editia din primavara anului trecut.
Pachetele speciale lansate la targ au fost disponibile si in toate agentiile Christian Tour si agentiile partenere din tara, precum si online.
Reducerile Early Booking de pana la 50% cumulate cu ofertele create special pentru targ au adus companiei peste 9.000 de cumparatori la standul agentiei si in sediile din tara, care si-au rezervat, in principal, un sejur pentru sezonul estival 2019, dar au cumparat si vacante de Paste si 1 Mai.
In ceea ce priveste destinatiile externe preferate de romani, cele mai multe rezervari s-au facut in Grecia, peste 3.300 de persoane achizitionandu-si vacante intr-o statiune din aceasta tara.
Pe locul al doilea in topul destinatiilor preferate de vizitatorii Targului de Turism a fost Turcia, in special statiunea Antalya, urmata de Egipt.
In ceea ce priveste destinatiile exotice, cele mai cautate pachete pe durata targului au fost sejururile de 7 nopti, in regim all inclusive, in Punta Cana (Republica Domnicana), iar printre destinatiile noi cerute de turisti s-au numarat Jamaica si Cuba.
Si destinatiile interne au fost cautate de turistii romani; cei care au cumparat vacante zilele acestea s-au orientat in special spre litoralul romanesc, unde Mamaia si Eforie Nord au fost cele mai solicitate statiuni, si zona balneara.

Source: Profit