Cetatea Rasnov va fi administrata de firma First Rosenau Tour

Cetatea Rasnov va reveni in administrarea firmei First Rosenau Tour, dupa ce Curtea de Apel Brasov a respins cererea formulata de Primaria orasului Rasnov, de reziliere a contractului de administrare, pe motiv ca firma asociata nu si-a respectat angajamentele contractuale.

Contractul a fost semnat in anul 2000, pentru o perioada de 49 de ani, intre administratia locala si SC Drumuri Publicitare SRL, care intre timp a fost absorbita prin fuziune de catre SC First Rosenau Tour SRL.

Prin decizia Curtii de Apel Brasov, SC First Rosenau Tour SRL a fost obligata sa plateasca, la bugetul local al orasului, suma de 204.675 RON, reprezentand 12% din profitul din ultimii ani.

Jane Garner Drera, reprezentantul legal al SC First Rosenau Tour SRL, a precizat ca, imediat ce va prelua administrarea obiectivului, in conformitate cu decizia Curtii de Apel Brasov, va face demersurile de a renegocia contractul cu administratia locala, astfel incat compania sa ofere orasului Rasnov un procent din incasari, nu din profit.

Primarul orasului Rasnov, Adrian Vestea, a declarat ca va ataca si aceasta decizie, la instantele superioare, intrucat comunitatea nu mai doreste acest contract.

Source: Monitorul Expres