Campanie de ajutorare a copiilor suferinzi de leucemie

Pe data de 9 noiembrie, a avut loc in incinta hotelului JW Marriott din Bucuresti, lansarea cartii "Speranta Ilustrata". Cartea cuprinde cele mai frumoase si sugestive fotografii, poeme si picturi ale copiilor suferinzi leucemie.

Acesti copii sunt spitalizati la Spitalul Clinic Fundeni, sectia Pediatrie si zi de zi se roaga la Dumnezeu si traiesc cu speranta insanatosirii.

In cadrul aceluiasi eveniment a avut loc si vernisajul picturilor in original al micutilor suferinzi.

Toate fondurile provenite atat din vanzarea cartii cat si din vanzarea picturilor sunt donate fundatiei "For God’s Children".

Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Excelentei Sale Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Dl.doctor Martin Eichtinger, al Fundatiei "For God’s Children" si al Clubului Skal Romania.

Initiativa acestui eveniment a apartinut Clubului Skal Romania, din care fac parte Top Manageri din Industria ospitalitatii.

In cadrul evenimentului, Presedintele Skal Romania, Antoni Kuhnen, a precizat ca, asemenea evenimente caritabile ar trebui sa aiba loc cat mai des, iar gesturile umanitare sa fie un fapt firesc pentru toata lumea.

 

hope_illustrated1

hope_illustrated2

hope_illustrated3

hope_illustrated4

hope_illustrated5

Source: For Gods Children