Ca urmare a liberalizarii traficului aerian intre Romania si Italia, Club Air a inceput sa opereze curse regulate

Ca urmare a liberalizarii traficului aerian intre Romania si Italia, operatorul aerian Club Air a inceput sa opereze din acest an 42 de curse regulate saptamanale. Aceasta schimbare va duce la cresterea cu 20% a traficului pe relatia Romania-Italia fata de anul trecut cand au fost inregistrati 150.000 de pasageri.

De la inceputul anului, Club Air opereaza 42 de curse saptamanale pe rutele Bucuresti – Verona, Bologna, Florenta, Bari, Ancona si Palermo; Timisoara – Verona, Bologna si Pescara; Cluj – Bologna si Verona; Bacau – Verona si Oradea – Verona si Ancona. Tarifele practicate de Club Air variaza intre 19 si 200 EUR.

Printre planurile de viitor ale companiei se numara lansarea de noi curse saptamanale catre Craiova si Sibiu si cresterea frecventelor de trafic pe directia Cluj si Timisoara la o cursa zilnica.

Club Air este reprezentata in Romania de tour – operatorul Via Club. Compania aeriana Club Air a fost infiintata in 2002 de catre operatorul italian Valsole Viaggi. Destinata initial pietei romanesti, Club Air s-a extins si in alte tari din zona cum ar fi Republica Moldova, Albania sau Ucraina. In 2005 Club Air a transportat 340.000 de pasageri, din care peste 150.000 in si dinspre Romania. Cifra de afaceri a inregistrat o crestere cu 50% fata de 2004, la 53,5 milioane EUR.
Source: Ziarul Financiar