Bucurestiul este cunoscut mai ales pentru viata de noapte

Brandul Bucurestiului tine mai mult de viata de noapte decat de calitatea urbana, un dezavantaj al Capitalei fiind parcarile iar un avantaj stocul mare de cladiri verzi, a declarat, Andrei Botis, specialist imobiliar la NAI Romania, in cadrul Forumului privind proprietatile din Europa de Sud-Est.
„Daca nu suntem prezenti la expozitiile internationale de urbanism, nu ne putem construi un brand, ceea ce se rasfrange si asupra investitiilor atrase. Bucurestiul este inca la inceput in ceea ce priveste planificarea urbana. In urmatorii 50 de ani arhitectii si toti cei implicati vor avea de lucru. Inclusiv in realizarea de locuinte sociale”, au precizat specialistii prezenti la eveniment.
Louise Brooke-Smith, presedintele Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS, a declarat ca la nivel global in perioada 2014 -2015, capacitatea competitiva a unui oras depinde de administratia locala iar cantitatea si calitatea investitiilor depind de infrastructura.
La randul sau, Razvan Iorgu, director la CBRE Romania, a subliniat faptul ca dezvoltarile mari, care sa includa parcuri si spatii de relaxare, vor da calitate vietii Bucurestiului.
RICS a organizat pe data de 7 iunie, la Bucuresti, Forumul privind proprietatile din Europa de Sud-Est. 

Source: Economica