Patrick Carabin este noul manager general al hotelului Pullman Bucharest

Patrick Carabin a preluat functia de manager general al hotelului Pullman Bucharest, parte a grupului AccorHotels. Anterior, aceasta functie a fost detinuta de Markus Koller care in prezent conduce hotelul Novotel Zurich City West.
Inainte de a fi numit manager general al hotelului din Bucuresti, Patrick Carabin a petrecut 8 ani in Polonia, timp in care a condus doua hoteluri de 5 stele din lantul Sofitel: Sofitel Warsaw Victoria si Sofitel Grand Sopot. 
Patrick Carabin are in plan renovarea camerelor si schimbarea design-ului interior. Totodata, acesta vrea sa creasca gradul de ocupare al hotelului de la 55% la 70% in acest an si sa largeasca segmentul de leisure.
„Pe langa consolidarea pozitiei pe piata calatoriilor de afaceri, care inca reprezinta mai mult de 75% din activitatea noastra, am initiat parteneriate cu agentii de turism si atractii locale, cu scopul de a ne dezvolta mai departe si pe segmentul turistic. Anticipam o crestere de 30% a acestui segment in anul 2016”, a declarat Patrick Carabin.

Source: Daily Business