British Airways a modificat programul de zbor pentru aceasta vara

Compania aeriana British Airways a decis sa opereze mai multe modificari in programul sau de zbor pentru sezonul de vara al acestui an, care incepe din data de 31 martie, schimbari legate de terminale si cresterea frecventei anumitor curse.
Compania va oferi servicii de weekend de pe Aeroportul Heathrow spre Ibiza incepand din data de 27 aprilie. Biletele pentru aceste zboruri sunt puse in vanzare, cu preturi incepand de la 66 GBP pentru un zbor dus.
La aceasta se adauga si noi curse spre Spania cu plecare de pe Heathrow in directia Palma din 31 martie si de pe Gatwick spre Lanzarote din 31 martie si Tenerife din 29 martie.
Preturile pentru Tenerife si Lanzarote pornesc de la 83 GBP pentru un bilet dus, iar cele spre Palma pornesc de la 99 GBP pe un singur segment.
Pntru toate noile curse cu decolare de pe Heathrow spre Leeds Bradford si Zagreb, compania va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5 al aeroportului.
Programul de iarna al curselor catre Dublin si Tripoli va continua si vara, oferind pana la 53 de zboruri pe saptamana catre capitala Irlandei si 3 zboruri pe saptamana catre cea a Libiei.
In reteaua de zboruri pe distante lungi a companiei aeriene, Alma Ata va beneficia de un serviciu non-stop incepand din 2 aprilie. De asemenea, si aceasta ruta isi va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5.
British Airways urmeaza sa isi inceapa zborurile cu plecare de pe Gatwick spre Sri Lanka in data de 31 martie, cu preturi de la 604 GBP pentru un bilet dus-intors, si cursele de pe Heathrow spre Chengdu, in China, din data de 22 septembrie, cu preturi de la 742 GBP pentru un bilet dus-intors.

Source: Daily Business

EN RO