Britanicii au fost incantati de ceea ce au descoperit in judetul Covasna

Jurnalisti englezi ai publicatiei The Healing Sources, viziteaza 12 tari europene, de la Marea Baltica pana la Marea Neagra, pentru a identifica locuri naturale cu calitati terapeutice pe care sa le prezinte turistilor englezi.
Membrii grupului au vizitat unitatea de imbuteliere a apei minerale de la Valcele, mofetele de la Covasna, sauna si bazinul in aer liber de la Peteni, precum si o gospodarie rurala.
Fotograful Christian Banfield considera ca o mare parte a societatii occidentale s-a plictisit de tratamentele spa scumpe, bazate pe spectaculozitate si materiale artificiale.
 Britanicii au fost complet impresionati de viata diferita pe care au gasit-o in satele romanesti, declarandu-se captivati de acest joc rural care, in Anglia, s-a pierdut in procesul de globalizare.
Jurnalistii au fost cu adevarat impresionati si de bazinul cu apa minerala de la Peteni, in care vad resurse turistice incredibile.
Numarul publicatiei The Healing Sources care contine reportajele din judetul Covasna va aparea pe piata in luna februarie 2014.

Source: Adevarul