Blue Air va opera curse charter din Bruxelles, Paris si Beirut catre Constanta

Incepand cu sezonul estival din acest an vor fi introduse zboruri charter din Bruxelles, Paris si Beirut (Liban) catre Constanta, iar numarul zborurilor charter din Tel Aviv va creste pana la 4 curse pe saptamana.
Astfel, pe litoralul romanesc vor ajunge aproape 10.000 de turisti straini la vara, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.
Zborurile charter din Bruxelles, Paris si Beirut sunt operate de Blue Air, incep din luna mai si au loc o data pe saptamana. Din fiecare destinatie sunt asteptati cate 1.000 de turisti pe litoralul romanesc, in principal pentru Mamaia si mai nou pentru Vama Veche.
De asemenea, intre 2 si 5 februarie, Asociatia Litoral-Delta Dunarii participa la Targul de Turism al Belgiei, unde va avea loc o conferinta de presa de prezentare a Mamaia, Vama Veche si Delta Dunarii, impreuna cu Blue Air, si va lansa catalogul Litoral si Delta Dunarii 2017 pentru piata Benelux.
Corina Martin estimeaza ca pe litoralul romanesc vor ajunge in aceasta vara peste 2,2 milioane de turisti, din care 9.000-10.000 turisti straini.

Source: Wall-Street